В Україні знову оголосили штормове попередження: Синоптики розповіли, які регіони засипле снігом

В Україні оголосили штормове попередження на 7 та 8 лютого через чергове ускладнення погодних умов. Як повідомляє Укргідрометцентр у Facebook, очікується прихід у країну циклону із заходу, передають Патріоти України.

Так, 7 лютого у Львівській, Івано-Франківській областях значний сніг, на Закарпатті – з дощем. Ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с.

8 лютого у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети. Приріст снігу 20-30 см, у Рівненській, Волинській, Львівській областях – 30-40 см.

На Закарпатті, вдень на Прикарпатті, у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг із переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. У всіх зазначених регіонах оголошено І рівень небезпечності, жовтий.


Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...