В Україні знову похолодає: Синоптик розповів, чого чекати

До України ще повернеться похолодання. До кінця травня погодні умови дещо зміняться. Такий прогноз дав синоптик Ігор Кібальчич.

За його даними, ближче до вихідних очікується незначне похолодання, а також вітряна погода в більшості південних, східних і центральних регіонів.

"Слабко виражені атмосферні фронти стануть причиною короткочасних дощів переважно у західних, північних областях та у Приазов'ї. Крім того, у більшості областей зберігатиметься найвищий рівень пожежної небезпеки (5 клас)", - зазначив він.

Погода на найближчі дні:

  • У п'ятницю, 24 травня, вночі 9 – 14 тепла. Вдень 20 – 25. На півдні до +28 градусів.
  • У суботу, 25 травня, вночі 7 – 12, вдень 19 – 24 градуси.
  • У неділю, 26 травня, вночі 8 – 13 тепла, вдень 19 – 24.

Не для очей пасажирів: Як виглядають приміщення авіалайнерів, де випрастовують свої натружені ніжки та відпочивають стюардеси (фото)

неділя, 16 червень 2024, 9:40

Під час виснажливих перельотів часто хочеться випростати ноги та прилягти. Як з’ясувалось, така можливість є, але тільки у членів екіпажу на далекомагістральних рейсах, повідомляє CNN. Спеціальні кімнати повністю обладнані так, щоб бортпровідники могли...

Програма мінімум - одна перемога і одна нічия: Для виходу в плей-оф з групового етапу Євро-2024 збірній Україні вистачить 4 очки - тренер "Руха"

неділя, 16 червень 2024, 9:32

У понеділок, 17 червня, національна збірна України з футболу зіграє свій перший матч на стадії групового етапу цьогорічного чемпіонату Європи. На "Мюнхен Арені" синьо-жовті поміряються силами зі збірною командою Румунії. Наступні поєдинки у квартеті Е ...