В Україні знову похолодає: Синоптик розповів, чого чекати

До України ще повернеться похолодання. До кінця травня погодні умови дещо зміняться. Такий прогноз дав синоптик Ігор Кібальчич.

За його даними, ближче до вихідних очікується незначне похолодання, а також вітряна погода в більшості південних, східних і центральних регіонів.

"Слабко виражені атмосферні фронти стануть причиною короткочасних дощів переважно у західних, північних областях та у Приазов'ї. Крім того, у більшості областей зберігатиметься найвищий рівень пожежної небезпеки (5 клас)", - зазначив він.

Погода на найближчі дні:

  • У п'ятницю, 24 травня, вночі 9 – 14 тепла. Вдень 20 – 25. На півдні до +28 градусів.
  • У суботу, 25 травня, вночі 7 – 12, вдень 19 – 24 градуси.
  • У неділю, 26 травня, вночі 8 – 13 тепла, вдень 19 – 24.

Справа Тищенка: Встановлено причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі

середа, 26 червень 2024, 0:37

20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень. Поліція розпочала два кримінальні провадження - за н...

Вєрка Сердючка - то символ виродка, - Ірина Фаріон відреагувала на слова Андрія Данилка під час концерту

вівторок, 25 червень 2024, 23:25

Фаріон наполягає, що всі українці, які досі говорять російською - поплічники агресора Володимира Путіна. Скандальна мМовознавиця та професорка Ірина Фаріон вважає, що своїми епітетами про Андрія Данилка та його реакцією на це, влучила точно в ціль. Про...