В Україні зима знов боротиметься з весною: Синоптики уточнили прогноз погоди на 5 березня

інфографіка: Укргідрометцентр

Сьогодні, 5 березня, в Україні буде хмарно, але з проясненнями. У деяких областях випаде сніг, місцями з дощем. Температура в країні коливатиметься від 6° морозу вночі до10° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

Уночі в західних та північних областях піде невеликий сніг, удень у Карпатському регіоні очікується невеликий сніг із дощем, на решті території – без істотних опадів.

Вітер переважатиме західний зі швидкістю 7-12 м/с. Вночі місцями пориви сягатимуть 15-18 м/с.

Температура в країні вночі становитиме 1-6° морозу, а вдень підніметься до 0-5° тепла. У південних регіонах вночі стовпчики теромометра покажуть 0-5° тепла, а вдень прогріється до 5-10° вище нуля.

У Києві та області також буде хмарно з проясненнями. Вночі випаде невеликий сніг, а вдень – без істотних опадів.

Вітер пануватиме західний зі швидкістю 7-12 м/с, вночі пориви подекуди сягнуть 15-18 м/с.

Температура по області вночі становитиме 1-6° морозу, а вдень підніметься до 0-5° тепла. У Києві вночі стовпчики теромометра покажуть 3-5° морозу, а вдень очікується 1-3° тепла.

Зранку 5 березня у Київській області утримуватимуться сильні пориви вітру. Такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи енергетики, комунального господарства та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...