В Україну йде аномальне тепло: Синоптик дав несподіваний прогноз

Найближчого тижня після сильних морозів, що зараз накрили Україну, прийде потепління. Температура підійматиметься вище багаторічних показників. Про це попередив синоптик Ігор Кібальчич, передають Патріоти України.

"Повітряні маси атлантичного походження стануть причиною нестійкої вологої погоди з температурою вищою за середні багаторічні показники", - пояснив синоптик.

За його словами, погодні умови у більшості областей України очікуються мінливими та нестійкими."Спостерігатимуться коливання температури повітря, атмосферного тиску і періодичне випадання опадів. В середньому, температурне тло збережеться вище за кліматичну норму", - каже синоптик.

Лише на початку тижня за умов антициклональної діяльності та розсіяної хмарності очікується морозна погода в більшості областей, особливо в західній та північній частині країни, додав він.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...