В Україну іде антициклон: Синоптики розповіли, якої погоди чекати

Погода в Україні завдяки впливу антициклону Vesna, який рухається із заходу і витісняє циклон, забезпечить у п'ятницю, 21 травня, теплу синоптичну обстановку переважно без опадів. Грозові дощі можуть бути тільки місцями в центральних регіонах. Про це розповіли синоптики на сайті Meteoprog, передають Патріоти України.

Центральний у центральних областях

У Вінницькій, Полтавській та Кіровоградській областях очікує мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вдень близько +17...+20 градусів. У Черкаській області будуть дощі та грози. Стовпчики термометрів вдень покажуть близько +16...+19 градусів. У Дніпропетровській області буде хмарно і дощитиме, але тепло - вдень температура повітря очікується +19...+22 градусів.

Погода в західних регіонах

У Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій та Тернопільській областях мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вдень близько +15...+19 градусів. На Закарпатті теж суттєві опади не прогнозуються. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до +20 градусів.

Погода на Півночі України

У Київській, Житомирській та Чернігівській областях очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря близько +16...+19 градусів. У Сумській області дощі малоймовірні, буде мінлива хмарність. Стовпчики термометрів покажуть близько +17...+20 градусів.

Погода у східних регіонах

У Харківській області мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вдень + 21...+24 градусів. У Луганській і Донецькій областях - без істотних дощів. Стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів.

Погода на Півдні України

В Одеській та Миколаївській областях мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря близько +17...+21 градуса. В Херсонській області - дощі малоймовірні. Потеплішає до +24 градусів. У Запорізькій області та Криму мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря вдень близько + 22...+25 градусів.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...