В Україну йде черговий атмосферний фронт: Синоптик розповіла, де будуть лити дощі

Погода в Україні 7 травня принесе з собою дощі, через те, що в країну йде черговий атмосферний фронт. Температура повітря буде досить теплою від +15 до +20 градусів. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Синоптик зазначила, що фронт принесе з собою свіжість, а не похолодання. А ось останнє чекає українців вже в суботу, 8 травня.

"В Україні завтра буде порівняно тепло, протягом дня +15 +20 градусів, на півдні та сході до +22 градусів. Почне свіжіти повітря в західних областях, на крайньому заході до +13 +15 градусів", - розповіла Діденко.

Фронт зумовить дощі в країні. Вони пройдуть на Заході, Півночі України, в багатьох центральних областях (крім Дніпра з районами) і в Одеській області. Східна частина і більшість півдня належати сухій теплій погоді.

У Києві в п'ятницю, 7 травня очікується дощ, а температура повітря буде комфортною від +17 до +18 градусів тепла.

"Однак ніч і ранок п'ятниці обіцяють бути сухими, а ось вже вдень у Києві пройде дощ. Температура повітря завтра передбачається комфортною, +17 +18 градусів. У суботу в столиці похолодає до +12 +14 градусів", - написала синоптик.

Діденко повідомила українцям радісну новину, що потепління в країні почнеться з неділі, 9 травня. Наступного тижня в Україні встановиться по-справжньому тепла і весняна погода.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...