В Україну йде небезпечна погода: Водіям у кількох областях варто приготуватися

Через опади при настанні морозів очікується ожеледь на дорогах.

Погода в Україні 23 листопада стане небезпечною у багатьох областях, де в понеділок очікуються дощі. Через опади при настанні морозів очікується ожеледь на дорогах. Про це в оновленому прогнозі розповіли синоптики Українського гідрометцентру, повідомляють Патріоти України.

У понеділок очікуються опади у всіх західних, північних, північно-східних областях, а також у Києві. Разом з тим заморозки в нічний час (місцями та вдень) очікуються в Івано-Франківській, Чернівецькій, Чернігівській, Полтавській, Сумській і Харківській областях. Там у вечірній і нічний час найбільш ймовірна ожеледь на дорогах.

Середні рівні тепла по країні будуть триматися у позначок +3... +5 градусів, на заході та в центрі країни. У Києві буде тепліше - +4... +6 градусів. На півдні ще тепліше - +4... +8 градусів у світлий час доби. Максимальні денні показники очікуються на Кримському півострові, де градусники піднімуться до +7... +9 градусів. Найхолодніше буде на сході країни, де вдень очікується -2... +4 градуси. "Мінуси" вдень очікуються тільки в Луганській та Харківській областях.

Разом з негодою в Україні протягом дня 23 листопада буде спостерігатися вітряна погода зі швидкістю поривів 7-12 м/с. В регіонах, де не очікуються дощі, синоптики прогнозують хмарність.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...