В Україну йде нова хвиля тепла: Синоптик порадувала свіжим прогнозом

Після незначного похолодання, яке прийшло в північні і західні області України, на вихідні знову повернеться тепло. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Якщо ви приготувалися до подальшого і цілком природного зниження температури повітря, захотіли солодко посумувати і навіть трохи поплакати від осінньої холодної похмурості, нічого у вас не вийде. На вихідні до нас знову прийде потепління!" - написала вона в соцмережі у четвер, 7 листопада.

За прогнозом синоптика, в п'ятницю, 8 листопада, в західних і північних областях температура повітря очікується в межах + 9 + 14 градусів. На Півдні, Сході і в більшості центральних областей утримається тепла погода, повітря прогріється до + 14 + 20 градусів.

"Дощі пройдуть найближчої ночі на півночі України, а завтра вдень опади можливі лише в західній частині. На решті території переважатиме суха повітряна маса", - повідомила синоптик. Вітер буде східний і північно-східний, слабкий або помірний. У Києві в ніч на 8 листопада пройдуть дощі, проте вже вдень буде сухо.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...