В Україну йде перше потепління: Синоптик розповіла, в яких областях морози відступлять на Водохреща

Погода в Україні на Водохреще принесе перше потепління в деякі області. Послаблення морозів торкнеться лише невеликої частини країни, а повністю "морозний сезон" завершиться вже 22 січня. Синоптик Наталка Діденко в Facebook розповіла, що буде з температурою 19 січня і в яких регіонах завтра очікується сніг, передають Патріоти України.

За її словами, "атмосферний фронт північно-західного циклону Flaviu, близького родича циклону Goran, черкне снігом по західній частині України". Крім того, невеликий сніг можливий у вівторок в Криму. Температура буде морозною майже всюди: вночі -17... -24 градуси, завтра вдень -9-... 15 градусів.

"А от у західних областях, на Закарпатті, Львівщині, Івано-Франківщині та в Чернівецькій області вже відчують перші рухи майбутнього потепління, там протягом дня -4... -7 градусів", - порадувала Діденко.

У Києві на Водохреще буде морозно. Вночі до -16... -19 градусів, вдень -12... -14 градусів. Серйозні опади малоймовірні. 20 січня у столиці морозів стане менше, а вдень 21-го очікується відлига. "22-го січня "плюси" охоплять практично всю Україну", - додала синоптик.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...