В Україну йде похолодання і похмура погода: Синоптик назвала нову дату

Погода в Україні найближчими днями буде теплою, але місцями похмурою. Температура повітря почне знижуватися вже в неділю. Дощі очікуються тільки на півночі країни в Харківській області. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Вихідні. 24-25 жовтня в більшості областей України очікується погода без опадів, лише в суботу на Півночі та в Харківській області є ймовірність невеликих дощів. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, помірний", - повідомила синоптик.

Вона попередила, що в суботу температура повітря буде високою, а в неділю вже почне опускатися. "Температура повітря в суботу протягом дня +12 +18 градусів, трохи нижче, +11 +14 градусів, у Сумській області. На Півдні, звичайно, тепліше, +16 +22 градуси. У неділю повітря посвіжіє, стовпчики термометрів "з'їдуть" вниз на 2-4 градуси", - написала Діденко.

У Києві на вихідних можливий невеликий дощ і також очікується зниження температури повітря. "У Києві завтра буде хмарно, місцями навіть трохи з дощем, а от у неділю очікується чудова погода – сухо, з красивими ранковими туманами, вдень з сонечком. Температура повітря в суботу +16 градусів, у неділю +14 градусів. Початок наступного тижня в Україні обіцяє бути сухим, хіба що буде прикрашатися ранковими серпанками та туманами", - повідомила синоптик.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...