В Україну йде похолодання, почнуться дощі: Синоптикиня назвала точну дату

У середу, 3 квітня, очікується зниження температури повітря - до +13+17 вдень та +5+10 градусів вночі. Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко, передають Патріоти України.

"Найближчими днями, орієнтовно 3, 4 та 5 квітня, не сильно роздягайтеся та поверніть на вішалку плащі чи й пальто. Бо максимальна температура повітря найближчої ночі та завтра вранці становитиме +5+10 градусів, а вдень очікується +13+17, на півдні та на сході місцями до +19 градусів", - написала вона.

Вітер в Україні буде західного напрямку. У північних областях можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду, обережно.

За її прогнами, із 3-го квітня очікуються періодичні дощі, місцями із грозами, пройдуть у західних областях, на півночі, а також на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі та в Криму. Інші області - без опадів.

Погода у Києві

У Києві у середу місцями дощ, гроза. Сильний західний вітер до поривів 15-18 метрів за секунду. Очікується зниження температури повітря вночі до +7+10 градусів, вдень до +16 градусів. Діденко зауважила, що після похолодання знову передбачається підвищення температури повітря.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...