В Україну йде похолодання з грозами і градом: Синоптик дала прогноз погоди на 8-10 липня

В Україні 8 липня опади очікуються на східному напрямку, а причиною тому стане антициклон Xabi. Про це 7 липня в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За даними синоптика, грозові дощі, місцями шквали і град очікуються Лівобережжі України. Крім того, періодичні дощі пройдуть у західних областях України.

"А Київщина, Житомирщина, Вінниччина до Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та Криму - це територія побуде серед сухої погоди. Однак все ж головна новина завтрашнього дня - зниження температури повітря, послаблення спеки", - уточнила вона.

Так, вдень по країні очікується від 20 до 26 градусів, на півдні - до 30 градусів. Подальше послаблення спеки на півдні і сході України очікується 9-10 липня. У Києві 8 липня очікуються сильні опади, вдень температура 22, 23 градуса.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...