В Україну йде потепління до +10: Синоптик розповіла, коли чекати відлиги і сонця

В Україні на вихідних 23-24 січня очікується відлига та потепління до +10 градусів. Такий прогноз дала заступниця начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня, передають Патріоти України. Синоптикиня зазначила, що відлига настане завдяки хвилі теплого повітря із Середземного моря.

"Найближчої доби, 20 січня, ще збережеться холодна погода. Температура вночі 15-20 градусів морозу, вдень 10 градусів морозу. У північних і північно-східних областях вночі ще 21-26, вдень 12-17 градусів морозу", – повідомила метеорологиня.

Водночас 21 січня в західних областях пройде невеликий сніг, а 22 січня на Закарпатті та Прикарпатті прогнозують дощ. На решті території країни опадів не передбачається. Але 21-22 січня можливі тумани.

Голеня додала, що 22 січня у західних і південних областях вночі очікується близько нуля, вдень 4-9 градусів тепла. В інших регіонах України вночі буде -1... -6 градусів, удень +1... +6. Але в східних областях вночі ще протримаються морози -4... -9, а вдень близько нуля.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...