В Україну йде різке похолодання і сильний шторм: Синоптики попередили про потужну негоду

Погода в Україні 4 і 5 вересня буде мінливою. Очікується різке похолодання, дощі та сильний вітер. Як прогнозує синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, спочатку країну перетне холодний атмосферний фронт, а потім його вижене антициклон, передають Патріоти України.

"Субота. Україну 4-го вересня перетинатиме холодний атмосферний фронт циклону на ім'я Philipp. Шлейфом під час його проходження можливі періодичні дощі. Якщо чесно, будуть вони переважно невеликими, будуть поступатися проясненням, дадуть нам погріти носи і щоки. Але парасольки все ж киньте в подорож", - попередила Діденко.

У неділю погода почне знову змінюватися і опади можливі тільки в північних областях України. "Неділя. Антициклон витіснить фронт, посуне далі, тому в більшості областей опадів не буде. Тільки північну частину торкнеться вологість - можливі там 5 вересня невеликі дощі", - зазначила синоптик. Вона попередила, що температура повітря на вихідних буде невисока, а вночі буде зовсім холодно.

false

"Температура повітря на вихідних буде невисока. Протягом дня +14 +19 градусів, у південній частині комфортніше, +19 + 24 градуси", - зазначила Діденко.

У Києві погода на вихідних буде прохолодна і невеликі дощі. "У Києві на вихідних можливі періодичні дощі, які теж будуть давати дорогу несміливому осінньому сонцю. Тому вдома не сидіть - буде хоч і "бабине літо", але для подорожей близьких і далеких – нормально. Ночі холодні, а протягом дня очікується +15 +16 градусів", - розповіла Діденко.

false

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.