Готуйтеся: Синоптик заявила, що в Україну йде сезон дощів і холоду, залишилося всього кілька днів тепла

Погода в Україні принесе похолодання і дощі. Синоптики засмутили новими картами погоди, адже у нас скоро почнеться "сезон дощів" і низьких градусів. Так, Наталка Діденко в Facebook жартує, що "у нас є кілька днів добігти до канадського кордону", передають Патріоти України.

Адже 28-29 жовтня ще побуде тепла, переважно суха, і навіть часто сонячна погода. Але вже в п'ятницю небо затягне хмарами і дощами. Стовпчики термометрів поповзуть вниз. "Підійдуть звідусіль різні дощі - від густої хмарності, невеликих опадів до помірних, сумних, осінніх", - пише синоптик.

Завтра ж в Україні, схоже останній сонячний день. 28 жовтня буде +13+18, а на Півдні - до +20 градусів. Опади не передбачаються, вітер східний, помірний або слабкий.

В Києві буде тепло і без дощів, вдень до +15 градусів. Але з 30 жовтня температура в столиці знизиться, з'являться дощі. Синоптики Українського гідрометцентру на картах показали, що погода почне псуватися вже в четвер, 29 жовтня. Опади в цей день ще не очікуються, але стане хмарно (крім Сходу). А ось 30-31 жовтня - прохолодно, похмуро, дощі.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...