Зима скасовується: В Україну йде ще одна хвиля потепління, - синоптик

З початку нового тижня, 16 грудня, в Україну прийде ще одна хвиля потепління. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, поки в більшості країн Європи вирують штормові вітри, сильні дощі та сніг, Україна все ще знаходиться під дією антициклону.

Тому 12 грудня на території країни буде переважно сухо, температура повітря вдень складе від 2 до 5 градусів, на півдні - від 6 до 9 градусів. "У Києві завтра буде сухо, прохолодно та вітряно. Вдень очікується до +3 градусів", - пише Діденко.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...