В Україну йде спека: Синоптик розповіла, де буде по-літньому гаряче

7-го червня подекуди в Україні температура повітря прогріється до +27 градусів. Найспекотніше буде у Херсонській області, на півдні Одещини та в західній частині Криму, на Черкащині, Чернігівщині та Київщині - там вдень синоптик Наталка Діденко прогнозує +25...+27 градусів.

Як розповіла погодний експерт у своєму Facebook, найбільш прохолодно буде на заході країни, там максимальну позначку на термометрі можна буде побачити на рівні +23 градусів.

Дощі з грозами пройдуть у середу на заході України. На півночі та у Вінницькій області можливі місцями опади. На решті території - сухо.

"У Києві 7-го червня вдень пройдуть локальні дощі, подекуди з грозами. Температура повітря буде високою, максимально +25...+27 градусів", - прогнозує Діденко. Синоптик додала, що вихідними Україну проходитимуть атмосферні фронти, тож дощів побільшає.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...