В Україну йдуть дощі і вітер: Синоптик розповіла, коли чекати неприємностей

Український синоптик Наталка Діденко дала свіжий прогноз погоди на 10 березня - буде сонячно та без дощу, але вже наступного дня погода зіпсується. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

У вівторок, 10 березня, погоду України визначатиме антициклон - опадів не передбачається. Температура повітря буде високою на Півдні, у Центрі та на Сході, +12+18 градусів. На півночі +9+13 градусів. А на Заході передбачається справжня березнева прохолода: +7+12 градусів.

У Києві, також, без опадів, можна спокійно пройтися в парк Шевченка, покласти квіти, температура повітря близько +12, +13 градусів. У середу, 11 березня, в столицю прийде атмосферний фронт, падатиме дощ, температура повітря впаде до +10 градусів, прогнозується сильний вітер.

Кабмін хоче спростити міжнародний розшук та екстрадицію українців

вівторок, 30 квітень 2024, 17:30

Уряд вніс у Верховну Раду законопроєкт, спрямований на спрощення міжнародний розшук підозрюваних і доступу до їхніх речей за кордоном. Про це йдеться на сайті парламенту, передають Патріоти України. Зокрема, законопроєкт спрямовний на вдосконалення мех...

Зможуть забирати авто і житло? Рада хоче підняти штрафи за неявку до ТЦК до 204 тис. грн

вівторок, 30 квітень 2024, 17:28

Після ухвалення закону про мобілізацію в суспільстві почали жваво обговорювати інший законопроєкт (№ 10379), який стосується покарання для ухилянтів. Він передбачає суттєве, від 153 тисяч до 204 тисяч гривень, збільшення штрафів за порушення законодавс...