В Україну йдуть дощі зі снігом: Синоптики дали детальний прогноз на вихідні

У вихідні, 7 і 8 грудня, в Україні не очікується істотних змін по погоді, опади очікуються лише у декількох областях. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у себе в Facebook, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що невеликий дощ і мокрий сніг очікується в західних і південних областях у неділю, 8 грудня.

За її словами, з південного заходу очікується поривчастий вітер швидкістю 5-12 м/с, середня температура по країні +1+6 градусів вдень і 0+5 вночі.

Окремо вона розповіла про погоду в Києві, де, за її словами, в суботу буде сухо, а в неділю - невеликий дощ, температура - до +5 градусів.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...