В Україну йдуть потепління і дощі: Синоптик дала прогноз по регіонах (карта)

З четверга, 23 квітня, в Україні потеплішає, але незабаром прийдуть дощі. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Четвер буде сонячним, теплим і маловітряним, хіба що на Сході пориви можуть досягати сильних 15 м/с. Вітер в країні очікується північно-західного напрямку, а в п'ятницю, 24 квітня, почне переходити на південно-західний.

23 квітня в протягом дня температура повітря складе +12...+17 градусів за Цельсієм. Однак вночі передбачається ще +2...+6 градусів, а місцями заморозки 0...-3 градуси.

У Києві в четвер буде без опадів і тепло, до +17 градусів. Вітер із заходу, північного заходу, 5-10 м/с. Надалі потепління посилиться. Дощі очікуються в суботу, 25 квітня. Вони пройдуть практично повсюдно, крім південної частини України.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...