В Україну мчать морози з півночі: Синоптик назвав точні дати серйозного похолодання

Погода у лютому 2023 в Україні буде більш стабільною та зимовою, ніж у січні. Вже на початку місяця очікується значне похолодання. Про це в коментарі "Телеграфу" розказав синоптик Ігор Кібальчич, передають Патріоти України.

За його даними, на початку лютого температурне тло в Україні знизиться на 3-6 градусів. Похолодання відбудеться в період з 4 по 7 лютого в результаті надходження холодніших повітряних мас з півночі.

Загалом, за словами синоптика, у першій декаді лютого є всі передумови для настання класичної зимової погоди зі снігом та помірними морозами. Також є можливість встановлення снігового покриву в більшості областей.

Раніше синоптик Ігор Кібальчич прогнозуквав, що середньомісячна температура повітря у лютому цього року очікується в межах -3…+2 °С. Це на 1-3 °С вище кліматочної норми. За його даними, найтепліше буде у південній частині, Криму та на Закарпатті. Також, за його даними, кількість опадів у лютому в Україні буде в межах норми.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...