В Україну мчить грозова стихія: Синоптик розповіла, які області накриє негодою

Погода в Україні 11 травня принесе в ряд областей грозову стихію з дощами і поривчастим вітром. Але разом з тим на більшій частині країни очікується потепління. Про це повідомили Наталка Діденко, синоптики Українського гідрометцентру і Gismeteo.ua, передають Патріоти України.

За даними Наталки Діденко, циклон завтра розташується на Сході України. "Він (Циклон. - Ред.) зумовить дощі і поривчастий вітер у східних областях, в Криму, на Полтавщині, Дніпропетровщині, захопить Сумську, Миколаївську області, частину Черкас і Кропивницького з районами", - пише Діденко.

На інших територіях буде сонячно і сухо. Заморозки, які були ще цієї ночі, відступлять. Ніч буде все ще "свіжою", але вже без мінусів - від +5 до +10 градусів. На більшій частині країни вдень очікуються теплі +17+22 градусів. Але в Криму, Дніпропетровській області та на Сході - холодніше, +12+16.

У Києві завтра, 11 травня, +20+22 градуси. Буде сонячно, без дощів, заморозків. Але в середу і четвер нас чекає похолодання до +14+16 градусів. З п'ятниці знову потеплішає, але прийдуть дощі. Синоптик Українського гідрометцентру показали на картах, як зміниться погода 11 травня.

А ресурс Gismeteo поділився прогнозом погоди на найближчі десять днів для Києва. Згідно з даними, після невеликого похолодання в середині тижня знову потеплішає і вже скоро жителі столиці побачать заповітні +25 на термометрах.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...