В Україну мчить потужна спека із Середньої Азії: Синоптик розповів, де та коли розжарить

Найближчого тижня на українців очікує новий період спекотної погоди. Місцями пройдуть грозові дощі. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передають Патріоти України.

За його даними, у першій половині тижня у більшості областей очікується нестійка погода з короткочасними дощами та грозами, в окремих пунктах не виключено випадання граду та шквалисті пориви вітру.

"У другій половині тижня та на вихідних за рахунок надходження більш сухої та спекотної повітряної маси із середньоазіатських районів, температурне тло суттєво підвищиться аж до рекордних показників, а дощі відступлять", - прогнозує Кібальчич.

За його даними, винятком стануть західні області України, де збережуться комфортніші температурні показники та періодично випадатимуть опади.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...