В Україну мчить сильне похолодання до -15°: Синоптик назвала дати

Перший тиждень Нового року принесе в Україну похолодання, прогнозує синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"3, 4, 5 і 6 січня північні області України, східні та частина центру (Полтавщина, Дніпро з районами) опиняться під впливом арктичної повітряної маси", - зазначила вона. За попередніми прогнозами, морози ослабнуть 7 січня, - спрогнозувала синоптик.

Похолодання в Україні

Як додала Діденко, похолодання в Україні буде обумовлено затіканням холодного повітря з Арктики: "В Україні найбільші показники можуть досягати десь в нічні години -10...-15 градусів, при проясненнях ще на 2-3 градуси нижче. Уникнуть морозів наші південна і західна частини, там на тижні буде тепло, навіть з плюсами. Як бачите, потужні температурні контрасти".

Погода в Україні 2 січня - прогноз

За прогнозом синоптика, у вівторок, 2 січня, в Україні буде ще досить стримано, вдень з невеликими "плюсами": "Хіба що дощ і мокрий сніг на півночі, заході і сході України оголосять про зміну погоди. Південь і центр утримаються від істотних опадів".

Погода в Києві 2 січня

У Києві 2 січня вночі ще буде тепло, до +2 градусів, зазначила синоптик. "А вдень, більше до вечора, температура повітря почне знижуватися до -1...-3 градусів. Тому дощ буде переходити у сніг. До зміни погоди приєднається вітер північно-західного походження. Далі на тижні в Києві буде спостерігатися типова зимова погода - мороз і періодичний сніг. На дорогах - ожеледиця".

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...