В Україну мчить циклон: Синоптик попередила про погіршення погоди, готуйтеся!

На вихідних погода в Україні погіршиться. Зокрема, 11 березня очікуються опади та посилення вітру, а у неділю, 12 березня, дощів стане менше, проте похолоднішає. Про це розказала синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її даними, завтра в Україні очікуються дощі, часом - сильні. "Циклон із атмосферними фронтами зумовлять практично повсюди вологу вітряну погоду", - каже синоптик.

За її даними, 11 березня буде тепло, +10...+14 градусів, на заході та півночі трохи свіжіше, +7...+11 градусів. "У неділю, 12 березня, в Україні опадів поменшає, тепла також стане менше, похолоднішає вдень до +3...+8 градусів", - прогнозує синоптик.

Погода у Києві - прогноз синоптика

11 березня, за даними Наталки Діденко, очікується дощова та вітряна погода. Температура повітря у суботу очікується в межах +7...+9 градусів. "В неділю опади припиняться, але похолоднішає до +4 градусів", - спрогнозувала синоптик.

Погода в Україні значно погіршиться - чого чекати

Наприкінці тижня в Україні очікується ускладнення погоди. Так, за прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, на вихідних по всій території країни пройдуть опади у вигляді дощу, мокрого снігу та снігової крупи.

Вітер буде північно-західний із переходом на південний, 7-12 м/с. Температура повітря суттєво не зміниться і залишиться на аномально високому рівні.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...