В Україну нагрянуть морози до -7 градусів: Синоптик розповіла, де буде найхолодніше

"Сьогодні оголосили про жорсткий карантин у Києві до 9-го квітня, оскільки ковід знову набрав загрозливих обертів. Тому почнемо із київської погоди", - пише у своєму блозі синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Що буде до 9-го квітня, не скажу, сподіваюсь, що буде явно тепліше, а завтра денна температура повітря коливатиметься поблизу скромних +3+5 градусів.
Якісь суттєві опади в столиці - навряд, тому можна почати вивчати дальші й глухіші закапелки близьких вулиць, скверів й парків, щоб гуляти безпечно під карантину. Тим більше, що й вітер передбачається або слабким, або взагалі штиль, що навесні буває нечасто. У суботу буде хмарно, а найкраще прогулятися в неділю - у Києві світитимете сонечко.
В Україні загалом завтра сильного вітру не очікується, суттєвих опадів - також, хіба що залишки діяльності циклону спровокують невеликі або дощ, або мокрий сніг. Але нічого серйозного.
Температура повітря протягом дня 19-го березня у більшості областей України передбачається в межах 2-6 градусів тепла, в Криму до +5+9 градусів. Найближчої ночі в західних областях може бути навіть до 3-7 градусів морозу.
Поки лютуватиме ковід з карантином, ми - смачно, помірно й правильно харчуємося, дихаємо свіжим вільним повітрям, заспокоюємо наших близьких із слабшою нервовою системою, читаємо, працюємо й гуляємо. І чекаємо на тепліші дні, які точно будуть".

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...