В Україну несподівано увірветься мороз: Синоптик розповіла, де чекати справжню зиму в березні

Погода в Україні, незважаючи на весну на календарі, знову покаже свій характер. Синоптики прогнозують морози, які накриють Україну цієї ночі, передають Патріоти України.

"Найближчої ночі морози становитимуть у західних областях України -1...-6 градусів. Вдень "мінуси" вщухнуть, очікується +4...+ 9 градусів, на півдні Одеської області, в Криму і Приазов'ї +8...+ 12 градусів", - розповіла синоптик Наталка Діденко в Facebook.

За її прогнозом, на півночі буде від 2 тепла до 2 морозу. Крім того, схід, південь і значну частину центру прикриють хмарами, тому тут очікується +3 +5, місцями навіть до +7 градусів.

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко - український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наташею Діденко", пише Вікіпедія.

"Дощ, ймовірно з мокрим снігом, передбачається в найближчу ніч і завтра вранці в східних областях, а також місцями в Полтавській, Черкаській та Дніпрі з районами. Вдень практично всюди в Україні - без опадів", - додала синоптик.

У Києві 17 березня опадів не очікується. "Вітер - з північного заходу, залишається поривчастим. Поки в столиці буде холоднувато: вночі -2 до +2, вдень у п'ятницю до + 7 градусів", - розповіла вона.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...