В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України.

Такий прогноз озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко. "В Україні в суботу-неділю скрізь очікується сонячна погода та +20...+25 градусів. Хіба в суботу на сході +15...+18 градусів", –повідомила вона в своєму Telegram-каналі.

У Києві 30 та 31 березня світитиме сонце, +20...+22 градуси, прогнозує синоптикиня. Однак після тепла, за її словами, на українців чекає нова хвиля похолодання. У вівторок, 2 квітня, температура повітря знизиться в західних областях, а в середу, 3 квітня, – в більшості областей України.

"А поки що – березень готує чудове сонце і тепло на суботу-неділю. Квіти дуже просять поставити їх поближче до сонечка і свіжого повітря! Поки ми будемо вдихати це чудове повітря на природі чи хоча б у парку", – порадила Наталка Діденко.

Зазначимо, за даними Укргідрометцентру, 2 квітня очікується зниження температури повітря до нічних -6 градусів, вдень +23...+25. У середу, 3 квітня, північну, центральну та західну частини України накриють дощі, на заході похолоднішає до нічних +10...+12 та денних +13...+16, на решті територій збережеться тепло до +22...+25.

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...