В Україну повернеться "бабине літо": Синоптик розповіла, коли чекати тепла

У неділю, 13 жовтня, в Україні буде тепла і комфортна погода. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За попереднім прогнозом, у неділю в країні буде сонячно і тепло. Протягом дня очікується +15...+22 градуси, на півночі і сході +12...+16 градусів.

Однак у вівторок, 8 жовтня, погода все ж буде осінньою і холодною. Вночі очікується 0-4 градуси морозу, на високогір'ї Карпат і нижче протягом дня максимально +7...+12 градусів.

На півдні країни вночі ще буде тепло. У Криму, в Запоріжжі і в Донецькій області в нічні години місцями передбачається +10...+15 градусів.

Опади в більшості областей України малоймовірні, лише в Харківській і Луганській областях пройдуть невеликі дощі.

У Києві вівторок буде холодним: вночі 0-2 градуси морозу, вдень +8...+10 градусів. Без опадів. За прогнозами Діденко, потепління розпочнеться вже в середу, 9 жовтня, поступово, але з дощами в середині тижня.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...