В Україну повернеться спека? Синоптикиня Діденко дала детальний прогноз

Погода в Україні приблизно в середині поточного тижня (12-18 серпня) знову стане спекотною. Пік високих температур очікується у період 16-20 серпня, передають Патріоти України.

Відповідним прогнозом поділилася у своєму Telegram-каналі синоптикиня Наталія Діденко. "Від середини тижня температура повітря почне підвищуватись, причому це підвищення почнеться з південного заходу й заходу, потім пошириться на всю Україну... На сході та півдні спека затримається до Дня Незалежності (24 серпня. – Ред.)", – повідомила експертка.

Також Діденко розповіла, якою буде погода у вівторок, 13 серпня. Вона звернула увагу на те, що ночі вже прохолодніші. У ніч на вівторок у середньому по Україні очікується +12...+16, на Волині й Рівненщині подекуди +10...+12, у південній частині +15...+20 градусів.

Вдень 13 серпня потеплішає до +24...+28. На півночі очікується +20...+25, у південній частині +28...+31 градус. Над Україною розміститься поле високого атмосферного тиску, тож усюди буде сухо й сонячно. У Києві 13 серпня дощі малоймовірні. Вночі у столиці буде близько +15, вдень +23...+24 градуси.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...