В Україну повернеться тепло, але із заморозками: Синоптик розповіла, якої погоди чекати на вихідні

На вихідних, 19 та 20 вересня, в Україну знову повернеться денне тепло, втім вночі спостерігатимуться заморозки. Про це повідомила на особистій сторінці у Facebook синоптикиня Наталка Діденко. Крім того, уточнила вона, 19 вересня у східних регіонах ще затримається сильний вітер, передають Патріоти України.

"Все, як по писаному. Циклон крутився, фронт прийшов, дощі, грози і град зробили останній літній кніксен і, регогучи, погнали кудись до наступного року. Присунуло замість них синьоносе похолодання, ще й без дозволу привело сильний вітер. Осінь же. Але ми носа не хнюпимо. Бо оця хмарність потроху відтягується з України і на зміну приходить ясне небо", – написала Діденко.

За її словами, протягом дня в суботу та неділю очікується +17...+22 градуси, а на півдні – взагалі до +24 градусів. Водночас, попри прояснення та чисте небо, вночі найімовірніше на значну територію України прийдуть заморозки (виняток – південні регіони).

У Києві 19-20 вересня ніяких опадів не передбачається, ніч очікується так само, як і скрізь, холодною – +5...+8 градусів, а в передмістях столиці можливі заморозки 0-3 градуси. У денні години температура підніметься до +20 градусів. Після вихідних, за прогнозом синоптикині, має потепліти ще більше, а опадів знову не передбачатиметься.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...