В Україну повертаються морози: Синоптики назвали дату, коли похолоднішає та засніжить

З понеділка, 27 березня, в Україні погіршиться погода. Спочатку негода охопить західну частину , а згодом розповсюдиться по всій країні. Про це розказала синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"28-29 березня у більшості областей України очікується суттєве похолодання. Похолоднішає відчутно вже 27 березня на заході, а на сході 28 березня ще тримається тепліша погода", - каже синоптик.

За її даними, температура повітря впродовж 28-29 березня у більшості областей знизиться до 2-5 градусів тепла, а вночі до "мінусів". Причиною такої різкої зміни погоди синоптик назвала південний активний циклон з районів Середземномор'я.

"Опади циклон принесе справді з півдня, проте випадатимуть вони вже на охолодженій поверхні та охолодженому повітрі, яке заздалегідь прийде в Україну із півночі та північного заходу. Тому дощі переходитимуть у мокрий сніг та сніг, ще й подекуди з налипанням мокрого снігу", - пояснила фахівець.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...