В Україну прийдуть грози і шквали: Синоптик розповіла, де різко погіршиться погода

Погода в Україні у середу, 19 травня, відзначиться циклонами, які продовжить заливати регіони дощами із грозами. А в деяких можливий і град. Таким прогнозом поділилася синоптикиня Наталія Діденко у Facebook. За її словами, загалом на значній частині континентальної Європи цей день буде дощовим, а в Альпах навіть підсніжуватиме, передають Патріоти України.

В Україні ж у середу передбачається північно-західний вітер. А на територіях Чернігівської, Полтавської, частини Київської й Черкаської областей, місцями в самому Києві й на півночі Дніпропетровської області – південних напрямків, помірний, під час грози можливі й шквали та град.

Температура повітря у більшості областей протягом дня 19 травня очікується на рівні +18… +23 градусів. На заході, а також Житомирщині й Київщині буде трохи прохолодніше – в межах +14… +19. У Києві в середу теж прогнозують дощі та грози.

"Беріть парасолі, будьте уважними на дорогах, мокро, слизько! Вдень повітря буде свіжим, максимально близько до +18 градусів", – написала Діденко про погоду в столиці.

Вона додала, що в найближчій перспективі майже ідеальною буде субота, 22 травня, – сонячною і теплою. За словами начальниці відділу агрометеорології Українського гідрометцентру Тетяни Адаменко, до 23 травня погода в Україні буде досить нестійкою, літнього тепла чекати поки не доведеться, але ночі стануть теплішими. Періодично в різних областях країни йтимуть дощі, але вже до неділі вони припиняться.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...