В Україну прийдуть тепло і сонце: Синоптик назвала дату відступу холодів

З четверга, 23 квітня, в Україні прогнозується потепління, а на вихідні країну накриє атмосферний циклон, який принесе в більшість областей довгоочікувані дощі. Про це в Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, в середу, 22 квітня, погода особливо не зміниться. Вдень температура повітря буде всього +10 +14 градусів, а вночі можливі навіть локальні заморозки. Можуть пройти невеликі дощі на Заході, Сході та в центральній частині країни.

Однак вже в четвер в Україні очікується справжнє тепло. У Києві в другій половині тижня прогнозується від +15 до +19 градусів.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...