В Україну прийшла відлига: Синоптик розповіла, де запахне справжньою весною

Погода в Україні найближчими днями стане зовсім весняна і в більшості областей починається відлига. На сході до вихідних ще збережеться тепла погода, але в інших регіонах синоптики обіцяють плюсову температуру. Як розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, 22 січня, в День Соборності України, країну охопить справжнє весняне тепло, передають Патріоти України.

"22 січня, на День Соборності України, погода покаже нам приклад синоптичної єдності. Практично всю територію охопить "плюсова" температура повітря. Протягом дня в Україні очікується +1 +5 градусів, на Заході та Півдні запахне справжньою весною, там передбачається до +5 +8 градусів, у Криму до +10 градусів", - повідомила синоптик.

Вона додала, що істотних опадів в більшості областей не прогнозується, лише на Закарпатті та в Карпатах пройде дощ і мокрий сніг. Циклони підуть за межі території України, але у багатьох областях можливий сильний штормовий вітер.

Наталка Діденко закликала українців бути обережними під час відлиги, оскільки є ризик падіння бурульок, криги та снігу. "У Києві 22 січня очікується тепла погода. У найближчу ніч ще трохи буде підмерзати, але вже вдень температура повітря підвищиться до +3 градусів. Серйозних опадів не буде. А ось вітер буде некомфортним, поривчастим, до сильного. Одягатися надто легко явно не варто – вітер завжди додає холоду", - попередила синоптик.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...