В Україну прийшло похолодання: Синоптики уточнили прогноз на 18 березня

18 березня в Україні буде прохолодно. Протягом дня пгнозують мінливу хмарність. Дощі очікується лише на Одещині та в Криму, повідомили в Укргідрометцентрі.

"У суботу небо час від часу затягуватиме хмарами. На решті території країни опадів не очікується", – йдеться в повідомленні.

Помірний північно-східний вітер становитиме 5-10 м/с.

У західній, північній частині країни, а також у Вінницькій області прогнозують температуру у межах +5...10°С. На півдні повітря прогріється до +12°С.

Сьогодні буде хмарно, але з проясненнями

У Карпатах прогнозують значний перепад температур. Вночі стовпчик термометра впаде до -7...12°С, а вдень підскочить до +2...7°С.

На Київщині синоптики також обіцяють відсутність опадів. Швидкість північно-східного вітру сягатиме 5-10 м/с.

У Київській області температура вдень становитиме +5...10°С. У столиці вдень стовпчик термометра підніметься до +6...8°С.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...