В Україну суне негода: Синоптики оновили прогноз на 5 січня

Вдень в Україні йтимуть дощіВночі опади прогнозують на заході, півночі та у Вінницькій області, повідомляє Укргідрометцентр. Вдень в Україні дощ переходитиме у мокрий сніг. Місцями можливе налипання мокрого снігу, слабка ожеледь і ожеледиця на дорогах.

На високогір'ї Карпат буде значний мокрий сніг. Пориви вітру сягнуть 20-25 м/с. Очікується хуртовина. Протягом доби температура повітря становитиме близько 0°С.

Водночас вдень в Україні повітря прогріється до +3...8°С. У західних та південних областях стовпчики термометрів піднімуться до +10°С.

У Київській області та в столиці 5 січня буде хмарно з проясненнями. В регіоні також дощитиме. Швидкість південно-західного та західного вітру становитиме 7-12 м/с. Вдень пориви подекуди сягатимуть 15-20 м/с.

В області температура вдень коливатиметься у межах +3...8°С. У Києві буде +5...7°С.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...