В Україну суне похолодання: Синоптики оновили прогноз погоди на 21 січня

21 січня в Україні буде хмарна погода із проясненнями. На заході країни у суботу буде сніжно, а в Карпатах ударить мороз, повідомили в Укргідрометцентрі. Водночас на півдні ще утримаються плюсові температури.

У західних областях випаде помірний, а місцями значний мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вдень у решті областей подекуди фіксуватимуть невеликі опади. Температура повітря на заході становитиме +5°С.

На решті території температура повітря вдень коливатиметься у межах +2...7°С. В південних регіонах стовпчики термометрів покажуть +6...11°С. У східних областях вдень близько буде 0°С.

У Карпатах вночі пройшов значний, а вдень буде невеликий сніг. Температура повітря протягом доби становитиме -1...6°С.

У Києві опадів не буде. В області та столиці у суботу буде хмарно з проясненнями. Швидкість південно-східного вітру становитиме 7-12 м/с.

У Київській області температура повітря вдень становитиме +2...7°С. У Києві буде у межах +3...5°С.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...