В Україну суне похолодання з потужними грозами: Синоптики розповіли, де негода наробить біди

Погода в Україні серйозно зіпсується в понеділок, 14 червня. Синоптики прогнозують похолодання на Заході, грози по всій країні, місцями - з сильними дощами. Про це нам розповіли синоптики Українського гідрометцентру, передають Патріоти України.

У західних областях завтра стане істотно прохолодніше - від +16 до +19 градусів. А ось на сході навпаки - майже спека - від +24 до +27. В інших областях стовпчики термометрів покажуть +20+25 градусів. Грози можливі по всій країні, а подекуди - зі шквалами і навіть градом.

"14 червня в південних і центральних областях грози, вдень в окремих районах град і шквали 15-20 м/с (і рівень небезпеки - жовтий)", - попереджають синоптики. А от у Чернівецькій та Вінницькій областях вірогідні сильні дощі.

Що буде з погодою в Києві

Згідно з прогнозом синоптиків Gismeteo, у Києві в понеділок-вівторок велика ймовірність гроз і дощів при температурі +25 градусів. При цьому весь наступний тиждень буде теплим, а до вихідних стане спекотніше - до +28-ми.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...