В Україну суне потужна негода: Синоптики оновили прогноз погоди на 18 лютого

18 лютого в Україні очікується хмарна погода. Водночас синоптики попереджають про пориви сильного вітру. У західних областях у суботу литиме дощ, на Закарпатті пройдуть значні опади, повідомили в Укргідрометцентрі.

Температура вдень становитиме +4...9°С. У Карпатах значний сніг, температура вночі та вдень буде близько 0°С. На решті території мокрий сніг та дощ, у північно-східних областях значний сніг. У східних областях та на Сумщині вдень буде також близько 0°С.

На Лівобережжі та в Карпатах, окрім півдня, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с. По всій країні пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с. У західних областях місцями будуть пориви до 25 м/с, а на високогір'ї Карпат і до 40 м/с.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...