В Україну суне сніжна хмара: Синоптик розповіла, які області засипатиме - повернеться зима

Погода в Україні значно зіпсується вже 6 березня. Наталка Діденко прогнозує, що сніг, який вже сьогодні, 5-го березня, почався на Заході, просунеться й в інші області. Про це синоптик розповіла в свіжому прогнозі на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами Діденко, сніжити почало вже в деяких областях Західної України. А вже завтра, 6 березня, опади просунуться переважно до Центру та Сходу.

"Вдень 6-го березня мокрий сніг та дощ періодично очікуються в східних областях, на Півночі та навколо Карпат", - пише синоптик.

За прогнозом Наталки Діденко, вихідними в Україні буде холодно, вдень +1+6 градусів. Вночі підморожуватиме. У Києві 6-7 березня також прохолодно, +2+4 градуси, вночі з "мінусом". Буде вітряно, а от серйозних опадів не очікується.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...