В Україну суне циклон Henri: Синоптик розповіла, які області накриє штормом

Погода в Україні сильно зіпсується через циклон Henri ,який зачепить атмосферними фронтами частину країни вже завтра, а 5-6 серпня синоптики прогнозують сильний вітер аж до штормових значень. Що буде с погодою в країні найближчими днями - читайте нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.

"У середу до України підсунеться ближче циклон Henri з грайливими атмосферними фронтами. Фронти принесуть завтра в західну частину України короткочасні дощі з грозами", - повідомила синоптик Наталка Діденко.

Спочатку дощі будуть місцями на заході, але згодом фронт просунеться далі - на Вінницьку, Житомирську, західну частину Одеської області. В інших областях - опади малоймовірні.

Фото: Погода в Україні 4 серпня (facebook.com/tala.didenko)

Що буде з температурою повітря

На сході і півдні синоптик прогнозує спеку, +27+32 градуси, на заході найпрохолодніше, +22+26, а на півночі і в центрі +25+29.

Яка погода буде в Києві

В столиці в середу очікується близько +27 градусів, суттєвий дощ піде навряд, хіба що надвечір завтра дійде атмосферний фронт циклону Henri. А от в п'ятницю та вночі в суботу, шансів на дощ буде більше.

Прогноз на найближчі дні

За словами Наталки Діденко, 5-6 серпня відчутно посилиться вітер, ймовірно до штормових значень. В Українському гідрометцентрі зробили штормове попередження на найближчі три дні. "4-6 серпня у південних, східних, Дніпропетровській областях та на Прикарпатті грози, вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)", - пишуть синоптики.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...