В Україну сунуть сильні морози, але триватимуть вони недовго: Синоптики озвучили прогноз

Погода в Україні принесе цього тижня сильні морози. Місцями температура знизиться до -15 градусів і нижче. Але триватиме таке похолодання недовго. Ближче до новорічних свят, температура знову підвищиться, зазначають Патріоти України.

Пік морозів на цьому тижні припаде на середу, 22 грудня, але до вихідних холоди відступлять. "За попередніми оцінками, в період 26-27 грудня новий Атлантичний циклон із заходу викличе ослаблення морозів на 3-5 градусів", - розповідає синоптик Гідрометцентру Віталій Постригань.

В Українському гідрометцентрі на картах показали, що нас чекає в наступну п'ятиденку. Сьогодні 20 грудня температура буде близько нуля, по всій території країни хмарно, сніг, мокрий сніг, дощ. 21 грудня також невеликий сніг, проте істотне похолодання. Найсильніші морози на півночі - до -13 градусів.

У середу, 22 грудня морози посиляться. Вночі на сході та півночі до -18 градусів, а вдень до -13. Трохи вище градуси на інших територіях. 23 грудня знову холодно, але із заходу зайде атмосферний фронт з опадами, температура трохи підвищиться. 24 грудня морози пом'якшаться, але вночі все ще буде холодно.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...