В Україну увірветься атмосферний фронт зі шквалами і градом: Синоптики розповіли, де буде небезпечна погода

Погода в Україні найближчими днями дасть можливість відпочити від сильної спеки. Однак частину регіонів заливатиме дощами, можливі сильні грози. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За прогнозом синоптика, спекотно буде тільки на Закарпатті, а ось дощі зачеплять північ і схід країни. "Практично скрізь прогнозується комфортна температура повітря, протягом дня + 24 +29 градусів, на Закарпатті +28 + 32 градуси. Дощі вимете антициклон, на ім'я Afra, тому в більшості областей переважатиме суха погода. Але! Північно-східну частину України торкнеться атмосферний фронт", - розповіла Діденко.

Вона додала, що дощі з грозами, місцями шквали та град ймовірні в Сумській, Полтавській, Харківській областях. Також ймовірне погіршення погоди в Чернігівській, Черкаській та Київській областях.

У столиці Діденко спрогнозувала комфортну температуру і суху погоду, але попередила, що грози можуть прилетіти й в столицю.

"У Києві вівторок очікується з максимальною температурою повітря + 26 + 27 градусів. Якісь суттєві опади 29 червня - навряд чи, хіба що може зачепити Північно-східна вологість, десь і гримне локально", - попередила Діденко.

Синоптик пообіцяла українцям тиждень без сильної спеки та розповіла, коли може температура знову піти вгору. "Тиждень обіцяє бути без сильної спеки, +25 +30 градусів, на пару градусів вище може бути ближче до вихідних", - написала Діденко.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...