В Україну увірветься негода на вихідних: Синоптики попередили про холодні зливи і мороз


Погода в Україні покаже справжню осінь на вихідних, 10 і 11 вересня. Як повідомляють синоптики, комфортної та сонячної погоди вже не буде, передають Патріоти України.

В суботу, 10 вересня, дощі пройдуть майже по всій території нашої країни. Грози очікуються в Закарпатті, Буковині, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, а також у столичному регіоні.

Дощі не торкнуться тільки Харківської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, а також АР Крим. Денна температура коливатиметься від 10 до 24 градусів тепла, а нічна - від +9 до +15.

В неділю, 11 вересня, дощі також розосередяться по всій країні, місцями грози, крім Донецької та Луганської областей, де збережеться хмарна погода.

Денна температура там підніметься до +17...+19, а вночі стовпчики термометрів впадуть до +7...+11. На заході країни вдень +12 ...+ 18, вночі - + 9...+14. На півночі вдень синоптики очікують +11...+13, вночі - +8...+10. На сході +15...+19 вдень, і вночі + 7...+11.

На півдні, незважаючи на зливи, буде досить тепло - +20...+23 вдень і + 13...+ 16 вночі. Також синоптики повідомляють про мороз в нічний час і холодну погоду на початку нового тижня.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...