В Україну увірветься справжнє тепло, але з грозами: Синоптики дали детальний прогноз на початок тижня

Незважаючи на те, що зима ніяк не хоче покидати Україну, початок наступного тижня буде по-справжньому весняним - місцями повітря прогріється до +25 градусів і пройдуть травневі грози. Про це свідчать дані Укргідрометцентру, передають Патріоти України.

Так, у понеділок, 10 травня, в Україні переважатиме сонячна погода. Винятком стане схід країни, де очікуються дощі з грозами. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +14 до +23 градусів, вночі - 3-7 градусів зі знаком "плюс". Найтепліше буде на заході України.

Наступного дня, 11 травня, збережеться аналогічна ситуація з опадами, але стане ще тепліше: вдень прогнозується від 14 до 25 теплих градусів, вночі стовпчики термометрів опустяться до +5 +9 градусів.

У середу, 12 травня, грози і дощі охоплять значну частину країни. Опадів не очікується тільки в семи західних областях. Температура повітря буде аналогічна попереднім дням.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...