В Україну увірветься сильний шторм: Синоптики оголосили про небезпеку і сильний снігопад

Погода в Україні на день святого Валентина буде не зовсім романтичною. Україну перетинатиме холодний атмосферний фронт, який принесе мокрий сніг і дощ, передають Патріоти України.

Синоптик Наталка Діденко повідомляє, що найсильніші опади очікуються на сході, південному сході України, Полтавщині та частині Дніпропетровщини.

На решті території прогнозується невеликий мокрий сніг або дощ. Мінімальна ймовірність опадів - у західних областях. При проходженні атмосферного фронту буде посилюватися північний вітер часом до 15-20 метрів в секунду.

Водночас, температура повітря 14 лютого буде досить високою - вдень очікується 2-7 градусів зі знаком "плюс", у східній частині, Полтавській та Дніпропетровській областях буде прохолодніше - 0 +4 градуси.

У Києві у вівторок очікуються невеликі опади і поривчастий вітер. Вдень стовпчики термометрів покажуть 1-3 градуси тепла. В Укргідрометцентрі відзначають, що в середу 15 лютого і четвер 16 лютого, температура повітря вночі опуститися до -2 -9 градусів. Вдень очікується від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла. У східних, північно-східних областях синоптики прогнозують від 0 -5 градусів.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...