В Україну увірвуться дощі та сильний вітер. Прогноз погоди на 2 червня

У п’ятницю 2 червня в Україні спостерігатиметься мінлива хмарність. У Криму та Приазов'ї місцями піде невеликий дощ, вдень у західних, північних та Вінницькій областях випадуть короткочасні дощі, місцями очікуються грози. На решті території – без опадів. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

Вітер пануватиме південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с, вдень у західних областях місцями прогнозуються шквали 15-20 м/с.

Температура вночі становитиме 10-15°, на узбережжі морів – до 18°. Вдень стовпчики термометра триватимуться на рівні 23-28°, на крайньому заході країни – 19-24°.

У Києві та області сьогодні також прогнозується мінлива хмарність. Опадів не буде, лише в другій половині дня піде короткочасний дощ, місцями гроза.

Вітер подме південно-західний, 5-10 м/с.

Температура в області вночі становитиме 10-15°, вдень – 23-28°. У Києві вночі очікується 13-15°, а вдень прогріється до 26-28°.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...