В Україну увірвуться заморозки цієї ночі: Синоптики попередили про похолодання і негоду

Погода в Україні на цих вихідних буде трохи прохолодною та з першими заморозками. Як повідомляють синоптики, в Україну прийде холодне повітря зі Скандинавії та Північної Європи, передають Патріоти України.

Кандидат географічних наук Ігор Кибальчич повідомив, що найбільше замерзнуть Сумська та Чернігівська області. Місцями повітря охолоне до нуля, а на поверхні грунту з'явилися заморозки до -2 градусів.

"Холодна повітряна маса арктичного походження буде визначати погоду в більшості областей також в наступні дні. Крім того, розвиток фронтальної хвилі над Балканами і її зміщення в північно-східному напрямку призведе до ущільнення хмарності і випадання опадів в суботу і неділю в більшості регіонів України, що тільки додасть дискомфорт і створить відчуття глибокої осені. Середньодобова температура повітря очікується нижче норми на 4 – 6 °С", - зазначив він.

Погода на 3 вересня

У західних регіонах вночі прогнозується дощ з температурою повітря в межах +6 +11 градусів, у Поліссі +1 +6 градусів. Вдень короткочасні дощі можуть пройти, але на Поліссі - сухо. Денна температура повітря від +12 до + 22 градусів.

У північних областях без опадів, вночі +5 +10 градусів, а на крайній Півночі +1 + 6 градусів. Крім того, на поверхні грунту очікується -3 градуси. Вдень повітря прогріється до +16 +21 градуса.

У центрі країни вночі без істотних опадів, але вдень місцями пройде невеликий дощ. Стовпчик термометра вночі буде показувати +11 +16 градусів, а вдень +18 +23 градуси.

У південних регіонах без опадів вночі і короткочасним дощем вдень (в Одеській області очікується сильний дощ). Нічна температура буде +15 +20 градусів, денна в Приазов'ї та Криму +25 +30 градусів, а на інших територіях +19 +24 градуси.

На сході України опадів не буде, але вдень місцями пройде невеликий дощ. Вночі +7 +12 градусів, вдень +17 +22 градуси.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...