В Україну в понеділок "застрибне" новий циклон: Синоптик попередила про різку зміну погоди

У понеділок, 1 лютого до України прийде активний циклон, який принесе снігопади, ожеледь та дощ. Про це синоптик Наталка Діденко повідомила у facebook, передають Патріоти України.

"Лютий дебютує в Україні черговими снігопадами, мокрим снігом, ожеледдю, налипанням мокрого снігу, ожеледицею і навіть дощем. Буде й мороз, й відлига. 1 лютого в Україну знову застрибує активний циклон, вже збилася з ліку, котрий із серії південних циклонів", - написала Наталка Діденко.

За її словами, 1 лютого у центральних областях, на Півночі, на Харківщині, в Одеській та Миколаївській областях - знову опади. Очікуються снігопади, сніг змішуватиметься із мокрим снігом, на Харківщині, Одещині, Миколаївщині та в більшості центральних областей навіть переважатиме дощ.

Північно-західна частина України, Волинь, Рівненщина, більшість Львівщини та Закарпаття, а також південно-східна частина, Запоріжжя, Донеччина, Луганщина, Крим та переважна Херсонщина суттєвих опадів від циклону не отримають.

На Сході України південно-східний вітер очікується штормовим. Температура повітря найнижчою буде на Заході та Півночі: вночі -6-12 градусів, вдень -2-5 градусів, на Закарпатті +1+3 градуси.

На решті території України протягом дня буде тепло, передбачається +1+4 градуси, на Сході, Півдні та на Дніпропетровщині +4+9 градусів, в Криму до +10+14 градусів. У Києві завтра знову очікуються снігопади. На дорогах - ожеледиця. Температура повітря в столиці найближчої ночі -6-9 градусів, завтра вдень -2-4 градуси.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...